Nieuws: Netwerk onder constructie

Gepubliceerd door Redactie NOO op

Netwerk Ongedocumenteerden Onderdak mobiliseert burgers om onderdak te bieden aan ongedocumenteerden. We zien dat het nodig is dat er meer burgers worden gemobiliseerd zodat we kunnen voorkomen dat mensen zonder papieren op straat belanden. Iedereen heeft recht op bed, bad en brood en deze mensenrechten moeten we niet willen schenden.

Voor wie een tijdelijk onderdak kan helpen bij iemand thuis, willen we dat bieden. We vormen een aanvulling op de organisaties die al onderdak bieden.

Op dit moment zijn we ermee bezig het netwerk op te bouwen achter de schermen. Over enkele maanden zal er hier meer informatie over gedeeld worden.

Heb je ondertussen vragen over dit netwerk of heb je interesse om tijdelijk particuliere opvang te bieden aan iemand zonder papieren? Stuur dan een e-mail naar de projectcoƶrdinator van dit netwerk: Joset van der Hoeven.

Categorieƫn: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *